Follow us partage sur facebook partage sur twitter youtube

Despre Asociatia Stop Hunger

Asociatia Stop Hunger a fost infiintata in Romania in anul 2008 cu sprijinul companiei Sodexo, continuand eforturile initiate la nivel mondial in anul 1996 prin programul Stop Hunger al companiei Sodexo.

Asociatia este independenta, fiind manageriata de catre un Consiliu de Conducere format din reprezentanti ai sectorului neguvernmental cu ani de experienta in domeniul social.

Compania Sodexo auditeaza anual Asociatia Stop Hunger pentru a se asigura ca fondurile de care beneficiaza sunt utilizate exclusiv in scopul pentru care au fost primite. Sodexo este de asemenea partenerul constant al Asociatiei in implementarea proiectelor derulare de aceasta, Iar angajatii companiei voluntariaza in cadrul proiectelor initiate de Stop Hunger .

Din anul 2008, Asociatia Stop Hunger cu sprijinul echipei Sodexo a reusit sa mobilizeze resurse importante in beneficiul persoanelor aflate in dificultate si sa dezvolte programe menite sa imbunatateasca calitatea vietii unor grupuri vulnerabile. Multe companii private au ales sa aiba incredere in initiativele Asociatiei Stop Hunger si sa sprijine interventiile acesteia in comunitatile locale: Sodexo, Volksbank, Takata, Smart Point, ClinicaSante, Romcab, Labormed, Dr, Oetker, Cadbury, Ara Shoes, Celestica, Nuclearelectrica, Vector Telecom, A&D Pharma , Medicover, Pentalog sunt doar cateva exemple.

In plus, mai mult de 10,000 de angajati au contribuit cu donatii catre Asociatia Stop Hunger, demonstrand ca impartasesc aceleasi valori.

Despre initiativele Stop Hunger la nivel mondial, poti afla mai multe detalii aici.

Donatii Stop Hunger