Follow us partage sur facebook partage sur twitter youtube

Noutati Toate noutatile

2015 Daruieste un inceput de scoala fericit!

31 august 2015

Daruieste cate un ghiozdan complet utilat cate unui copil care traieste in conditii saracie! Impreuna putem darui bucuria unui inceput frumos de scoala! 

Asociatia Stop Hunger cu sprijinul mai multor companii private si organizatii neguvernamentale locale desfasoara si in perioada 1 -30 septembrie 2015 campania Daruieste un inceput de scoala fericit! in cadrul careia incurajam angajatii sa daruiasca cate un ghiozdan unui copil care traieste in conditii de saracie.

In campanie sunt inclusi 500 de copii care traiesc in conditii dificile (multi dintre acestia nu au parinti, provin din familii monoparentale cu multi copii, sau sufera de boli incurabile si singura lor bucurie este faptul ca merg la scoala).

Va invitam si anul acesta sa va alaturati acestei campanii!

Partenerii acestei campanii sunt Sodexo, Novo Park si West Gate si urmatoarele organizatii neguvernamentale locale care au realizat anchetele sociale pentru a identifica copii inclusi in proiect: Fundatia Sf. Dimitrie, Fundatia Hospice Emanuel, Organizatia Caritas Satu Mare, Centrul Comunitar Sf Francis din Assisi Baia Mare, Fundatia Star of Hope, Fundatia Hospice Casa Sperantei, Fundatia Kiwi, Fundatia Filantropica Metropolis si Fundatia Pentru Voi. 

Afla mai multe detalii despre campanie aici.

 

Alege un copil din lista pentru a-i darui un ghiozdan!

cover photo
bottom photo
Share: Facebook Twitter Adthis Mail