Follow us partage sur facebook partage sur twitter youtube

Servathon - energie, inspiratie & angajament

Project cover
Doneaza
Distribuie : Facebook Twitter Adthis Mail

Servathon - energie, inspiratie & angajament

In lunile Aprilie si Decembrie, angajatii Sodexo si voluntarii Stop Hunger isi unesc fortele pentru a lupta impotriva foametei in comunitatile lor locale, prin actiuni de voluntariat, strangeri de fonduri si produse alimentare.

 

- Servathon Stop Hunger este un eveniment global anual si o parte importanta a actiunilor intreprinse in comunitate.

 

- Cei 420.000 de angajati Sodexo la nivel global se implica ca si voluntari in proiect, iar inafara de ajutorul oferit comunitatilor, acestia capata experiente deosebite si abilitati importante de lucru in echipa.

 

- Impactul pe care il au miile de angajati Sodexo, de la Marea Britanie pana la Brazilia si de la Rusia pana la Africa de Sud, este forta. In 2016, 38 de tari in care activeaza Sodexo au participat la Servathon, in colaborare cu aproape 400 de ONG-uri si asociatii partenere locale.

 

Asociatia Stop Hunger desfasoara inca din 2003 actiuni in partneriat cu Sodexo Romania contributind la donarea unor cantitati impresionante de alimente in beneficiul persoanelor care traiesc in conditii de saracie in Romania: peste 8.295 de pachete cu alimente de stricta necesitate donate (fiecare pachet acopera nevoile unei familii pentru o luna):

 

- peste  8,2 tone de zahar

- peste 8,2 tone de ulei

- peste 8,3 tone de faina

- peste 8,2 tone de fasole

- peste 8.200 de conserve de mazare

- peste 8.700 de conserve de fasole verde

- peste 7,7 tone de orez

- peste 8,2 tone de malai

- peste 45.000 de conserve de carne

- peste 300.000 de iaurturi