Follow us partage sur facebook partage sur twitter youtube

Your Contribution to a Happy Easter

Project cover
Doneaza
Distribuie : Facebook Twitter Adthis Mail

Your Contribution to a Happy Easter

Sodexo Romania s-a alaturat si in acest an campaniei Internationale Servathon desfasurata in parteneriat cu Asociatia Stop Hunger

 

Sodexo Romania, in parteneriat cu Asociatia Stop Hunger s-a alaturat si in 2016 campaniei internationale Servathon. 

 

Spiritul campaniei Servathon este extraordinar: in cadrul acestei campanii umanitare, echipe de voluntari ale companiei Sodexo din intreaga lume voluntariaza in beneficiul persoanelor care traiesc in saracie.  Echipele Sodexo se alatura organizatiilor neguvernamentale din intreaga lume oferind mese gratuite, sprijinind comunitatile locale prin impartasirea expertizei Sodexo, strangand bani si produse in beneficiul persoanelor care traiesc in conditii de saracie. ” a declarat Codruta PISA, Director  Public Affairs, Sodexo Romania

 

In Romania, timp de o saptamana angajatii Sodexo au voluntariat strangand bani si produse in beneficiul a 120 de familii aflate in dificultate -  copii si adulti care sufera de boli incurabile asistati de Fundatia Hospice Casa Sperantei. In urma acestei actiuni au fost donate cu sprijinul Sodexo si a angajatilor sai peste 1.511 kg alimente de stricta necesitate si 177 l de ulei. Toti copiii asistati de Fundatia Hospice Casa Sperantei au primit dulciuri cu ocazia sarbatorilor de Paste. Multumim tuturor partenerilor Sodexo care au acceptat sa contribuie la aceasta campanie.      

 

Sodexo Romania desfasoara inca din 2003 actiuni in partneriat cu Asociatia Stop Hunger  contributind la donarea unor cantitati impresionante de alimente in beneficiul persoanelor care traiesc in conditii de saracie in Romania: peste 8,000 de pachete cu alimente de stricta necesitate donate (fiecare pachet acopera nevoile unei familii pentru o luna):

- peste  8 tone de zahar

- peste 8 tone de ulei

- peste 8 tone de faina

- peste 8 tone de fasole

- peste 8500 de conserve de mazare

- peste 8000 de conserve de fasole verde

- peste 7.5 tone de orez,  peste 8 tone de malai

- peste 45 000 de conserve de carne

- peste 300 000 de iaurturi

 

 Sodexo în România

 

Din 1998, Grupul Sodexo în România, care numără astăzi 810 angajați, oferă Soluții cuprinzătoare pentru Calitatea Vieții:

• Beneficii pentru Angajați:

• Programe de Incentivare 

• Beneficii Publice

• Servicii de alimentație / catering

• Managementul facilităților

 

Sodexo, lider mondial in Servicii pentru Calitatea Vietii

Compania Sodexo, al 19-lea angajator mondial a fost infiintata de catre Pierre Bellon in 1966 in Marsilia, Franta si este astazi lider mondial in Solutii pentru Calitatea Vietii de Zi cu Zi.

Grupul opereaza in 80 de tari cu 420.000 de angajati care impartasesc aceeasi pasiune de a oferi servicii.

Sodexo are incredere ca o buna calitate a vietii sporeste satisfactia si motivatia indivizilor, jucand astfel un rol important in performanta organizatiilor care sunt partenerii nostri strategici.

 

Sodexo in lume - Cifre cheie

• 18 miliarde euro cifra de afaceri

• 420.000 angajati

• 80 tari

• 32.700 puncte de lucru

• 75 milioane consumatori zilnic